Nyhet

David Byrne diskuterer Talking Heads-gjenforening i nytt intervju

Frontmannen er ikke uten videre villig til å legge ut på gjenforeningsturné med det legendariske new wave-bandet.

Talking Heads ble oppløst i 1991 og har siden kun stått på scenen sammen én gang, da bandet ble innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame i 2002. Til tross for at både trommis Chris Frantz, bassist Tina Weymouth og gitarist Jerry Harrison har ytret ønske om å komme sammen igjen har frontmann David Byrne (bildet) hele tiden vært skeptisk til en gjenforening.

I et nytt intervju med The Creative Independent tar han en dog en litt mykere stilling til det hele gjennom å snakke om både fordeler og ulemper ved en Talking Heads-gjenforening.

— For eksempel en Talking Heads-gjenforening kunne blitt utrolig suksessfull for en spesifikk generasjon, eller kanskje for flere generasjoner. Det ville gitt meg masse penger, og mye oppmerksomhet. Det ville også være mange steg bakover med tanke på å bli sett som en som gjør masse forskjellige greier, uttaler Byrne i intervjuet.


Han runder av svaret ved å si at han føler han må "ofre noe" - det være seg penger eller berømmelse for å kunne gjøre litt mer av det han egentlig vil.

Så da spørs det vel egentlig bare hva David Byrne har mest lyst til å gjøre; gjenforene gamlebandet eller jobbe med egne prosjekter. De siste årene har den tidligere frontfiguren i Talking Heads blant annet samarbeidet med Brian Eno, St. Vincent og De La Soul.

Her kan du se Talking Heads fremføre låta Girlfriend Is Better:

ANNONCE