Nyhet

Amerikansk rapper gjør sin første konsert i Norge på Øyafestivalen

Hiphop-sensasjonen Young Thug bekreftet til Tøyenparken i august.

Young Thug (bildet) er klar for Øyafestivalen. Det bekrefter arrangørene av festivalen, som arrangeres i Oslo i midten av august, i en pressemelding i dag.

Han gjester festivalens åpningsdag i Tøyenparken onsdag 9. august.

Det unge stilikonet, som med dette altså er klar for sin første konsert i Norge, har samarbeidet med folk som Kanye West, Usher, Wyclef Jean, Jamie XX, Gucci Mane, Rae Sremmurd, Travis Scott og Wacka Flocka Flame. I tillegg har han fått mye oppmerksomhet for de fire mixtapene Barter 6 (2015), I’m Up (2016), Slime Season 3 (2016) og Jeffery (2016) både i bloggosfæren og hos etablerte medier som The Guardian og Rolling Stone.


Young Thug har foreløpig ikke sluppet et offisielt debutalbum som soloartist, men ga i fjor ut et album som del av kollektivet Bankroll Mafia.

Årets utgave av Øyafestivalen går av stabelen 8. til 12. august i Oslo. Artister som The XX, Lana Del Rey, Angel Olsen, Lars Vaular, Daniel Kvammen, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Jenny Hval, MØ, Car Seat Headrest, Mac DeMarco, Vince Staples, BadBadNotGood og The Hellacopters er allerede annonsert til programmet.

Festivalpasset kjøper du via GAFFA LIVE.

ANNONCE