Nyhet

Atlanta-rapper til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Young Thug er klar for sitt andre norgesbesøk: Etter å ha stått på Øya-scenen i fjor, blir Atlanta-rapperen nå å høre på Stavernfestivalen i juli.

— Vi digger ham og hans greie, og vi gleder oss til å se og oppleve den til sommeren, heter det i pressemeldingen fra festivalen, som fra før byr på navn som Post Malone, Dua Lipa, Sigrid, David Guetta, AURORA, Wiz Khalifa, Astrid S og Lars Vaular.

LES OGSÅ: Programmet til Roskilde er komplett.


Ifølge 730.no leverte Young Thug en av fjorårets festligste Øya-konserter, der han var både «skyhøy, fin og fjern» og skapte god publikumsstemning. Ifølge Vibe er han «en av de mest uforutsigbare, karismatiske og annerledes personlighetene innen dagens hip-hop».

Artikkelen fortsetter under videoen.


Young Thug har samarbeidet med et bredt spekter artistkolleger – med navn som Nicki Minaj, Travis Scott, Quavo, Gucci Mane, Future og Kanye West.

LES OGSÅ: Fansen krangler om Aurora-bilde.

Han bemerket seg med singelen Stoner i 2014, fulgte på med mixtaper som Slime Season og Jeffery, før Beautiful Thugger Girls – produsert av Drake – kom i fjor. Da var han også med på å toppe Billboards singelliste for første gang, sammen med Camila Cabello og hennes låt Havana.


(©NTB)

ANNONCE