Nyhet

Se traileren til Terrence Malick-filmen som skildrer musikkmiljøet i Austin, Texas

I filmen dukker blant andre Patti Smith, Lykke Li, Iggy Pop, Red Hot Chili Peppers og Florence and the Machine opp.

Som vi har skrevet om tidligere, vil en rekke kjente musikere dukke opp i den neste filmen til Terrence Malick. Filmen har fått tittelen ”Song to Song” og skildrer musikkmiljøet i Austin, Texas.

På rollelisten finner vi blant andre Patti Smith, Lykke Li, Iggy Pop (bildet), Red Hot Chili Peppers og Florence and the Machine. I traileren, som nettopp har blitt sluppet, dukker blant andre Flea fra RHCP, Iggy Pop og Black Lips opp.

Filmen handler om to par, spilt av Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman og Christian Bale, som prøver å finne suksess "through a rock ‘n’ roll landscape of seduction and betrayal.” Filmen har premiere 10. mars på SXSW.


Malick har jobbet med filmen i flere år og har blant annet filmet under festivaler og konserter i Austin så tidlig som i 2011. Arcade Fire og Iron & Wine skal også ha vært med på opptak til filmen, men det er usikkert om dette har kommet med i den endelige versjonen. Filmen har tidligere hatt de tentative titlene "Lawless" og "Weightless".

Se den første traileren for filmen her:


ANNONCE