Nyhet

Så bra var Rae Sremmurd i Danmark

Hiphop-duoen inntok Vega i København onsdag kveld. I morgen kveld står Rockefeller i Oslo for tur!

Hiphop-duoen Rae Sremmurd (bildet) er for tiden ute på turné med fjorårets album Sremmlife 2, som ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA. I går var det spillestedet Vega i København som var vertskap for duoen - før turen går videre til Oslo og et utsolgt Rockefeller i morgen kveld.

Rae Sremmurd spiller også på Skral Festival i Grimstad til sommeren.

GAFFA Danmarks anmelder Jonas Friborg var på plass i den danske hovedstaden, og kunne melde om et festbrak av en konsertopptreden.


— På tross av at de kun har to album i katalogen har Swae Lee og Slim Jxmmy mange hits å trekke på, og låter som No Type og Look Alive er bare noen av de som med sine fengende hooks og tunge beats fremkalte moshpits og fikk stemingen samt temperaturen i salen til å nå nye nivåer, skrev han blant annet i sin anmeldelse av konserten.

Han kunne også fortelle at publikum i Oslo muligens vil ha en overkommelig oppgave med å overgå danskene når det kommer til den berømte "mannequin challenge".

Black Beatles, duoens aller største hit, gikk sin seiersgang i 2016 som soundtracket til den verdensomspennende "mannequin challenge"-trenden. Og selv om året nå er 2017 og publikum på Vega ikke vant en pris for deres evne til å stå stille, så var det ikke annet enn iPhones i været og euforisk begeistring å spore da Rae Sremmurd fikk hele salen til å fryse for så å eksplodere til droppet i sangen.


Les hele GAFFA Danmarks anmeldelse her.

Her kan du få et gjenhør med Black Beatles:


ANNONCE