Nyhet

Nå skal den tidligere frontfiguren i Blink-182 regissere film om skatere og romvesener

Gjett hvem som skal lage musikken til filmen?

I januar 2015 gikk bassist Mark Hoppus og trommis Travis Barker i det amerikanske bandet Blink-182 ut med en pressemelding om at gitarist og sanger Tom DeLonge (til venstre i bildet) hadde sluttet i bandet - mer eller mindre frivillig.

DeLonge ble raskt erstattet med Alkaline Trios Matt Skiba, og i fjor sommer slapp bandet det nye albumet California, oppfølgeren til 2011-albumet Neighborhoods.

Albumet ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.


Nå er det klart at DeLonge skal jobbe med film fremover. Ifølge The Hollywood Reporter skal han regissere en spillefilm basert på en av sine egne grafiske noveller.

Plottet i filmen 'Strange Times' fokuserer på "en gruppe rebelske skatere i San Diego som undersøker en rekke paranormale hendelser rundt i byen, for så å ende opp på et eventyr de aldri hadde kunne forestilt seg".

Produksjonen av filmen starter til høsten, og DeLonge har uttalt følgende om den kommende filmen:


— Jeg vokste opp sør i California som en ung skateboarder som brøt loven både en og fem ganger, og jeg drømte alltid om verdenen rundt meg, søkte etter underlige og fantasifulle opplevelser som livet hadde å by på. Dette er inspirasjonen bak 'Strange Times', som handler om stammen av ødelagte ungdommer og det som inspirerte meg til å starte Blink-182 og jakte på eventyr.

Tom DeLonges andre band Angels & Airwaves (bildet) skal stå for musikken til 'Strange Times'.

Blink-182 (uten Tom DeLonge) spiller sin første norgeskonsert på Tons Of Rock denne sommeren.


Trioen er også klar for Roskilde Festival i Danmark samme uka.

ANNONCE