Nyhet

Sluttet i Blink-182 for å bruke mer tid på å jakte romvesener

Tom DeLonge avslører ENDELIG grunnen til at han forlot/ble sparket i poppunkbandet i 2015.

I januar 2015 gikk bassist Mark Hoppus og trommis Travis Barker i det amerikanske bandet Blink-182 ut med en pressemelding om at gitarist og sanger Tom DeLonge (til venstre i bildet) hadde sluttet i bandet - mer eller mindre frivillig.

DeLonge ble raskt erstattet med Alkaline Trios Matt Skiba, og i neste måned slipper bandet det nye albumet California, oppfølgeren til 2011-albumet Neighborhoods.

I et intervju med nettstedet Mic avslører nå Tom DeLonge at grunnen til at han forlot/ble sparket fra Blink-182 var at han ikke kunne kombinere arbeidet med bandet og hans andre prosjekter - som blant annet inkluderer å jakte på romvesener. Gitaristens siste eventyr, Sekret Machines, er et multimediaprosjekt som fokuserer på å etterforske utenomjordisk liv, og søke etter UFO-er.


DeLonge sier at han har fått "gleden av å få muligheten til å kommunisere noe jeg har vært opptatt av gjennom hele mitt liv - noe som har potensiale til å endre hele verden over tid. Det å være en liten del av dette er en enormt viktig del av mitt liv".

Men Tom DeLonge kan ikke gjøre alt - som han sier i intervjuet. "Jeg kan ikke turnere ni måneder i året og ha nok tid til å gjøre alt annet jeg har planer om å gjøre".

Vi ønsker lykke til, og minner om at DeLonge allerede for 16 år siden sang om romvesener med Blink:

ANNONCE