Nyhet

by:Larm-aktuelle Myra og Lars Vaular ute med musikkvideo

I neste uke kan du oppleve det nye stjerneskuddet Myra på den store showcasefestivalen i Oslo. Musikkvideoen til Vaular-gjestede 'Ventet På Deg' ser du her!

Bak artistnavnet Myra finner vi bergenske Regina Tucker. I oktober 2016 slapp hun den friske r&b-singelen Hold An, og nå - bare noen uker før hun skal gjøre to konserter på by:Larm i Oslo - er hun ute med låta Ventet På Deg.

Den nye singelen, som ble sluppet på alle strømmetjenestene i forrige uke, er et samarbeid med den ikke ukjente Lars Vaular.

— Jeg hørte Hold An etter et tips fra Anand Chetty, ble øyeblikkelig sjarmert. Jeg og Leo (Ajkic) brukte omtrent fire minutter på å bestemme oss for at vi ville jobbe med henne på et eller annet, og etter en session i studio var vi sikre på at hun var verdt å satse skikkelig på, forteller Vaular til GAFFA.


Han er full av lovord om den unge artisten.

— Myra skal varme opp for meg på Bergenhus festning til sommeren, i tillegg spiller hun 3. og 4. mars på by:Larm. Hun er, sammen med Kamelen, Klaus Perry og King Skurk One, en av de artistene vi jobber mest med om dagen.

Hvorfor Myra?


— Hun vet ikke helt hva hun gjør enda, men hun gjør det veldig bra. Hun er selvsikker og fersk samtidig og har en tilstedeværelse som er mangelvare i norsk musikk. Det var sykt forfriskende å høre en ny stemme, som tør å være noe annet, men tør å være seg selv.

Fresh, fin og følsom

Myra synes selv at samarbeidet med Vaular har gått over all forventning.


— Til tross for at han er gammel og tar taxi istedenfor uber, er Lars er en veldig trivelig mann å jobbe med. Han er effektiv og hjelpsom, men samtidig veldig laidback. Første gang jeg traff ham tenkte jeg egentlig bare "the force is strong with this one". Pluss at han er fet. Det er kult å få jobbe med en artist som jeg har digget lenge.

Hva betyr dette samarbeidet for deg?

— Det betyr mye. Det er en drøm å kunne jobbe med en artist som Lars så tidlig i karrieren.


Kan du beskrive låta?

Ventet På Deg er en fresh, fin og følsom låt. Den handler om håp og venting og den deilige følelsen når noe du har ventet lenge på endelig kommer. Selv om det er en låt som kan gå hardt i klubben en sen natt, er den også meningsfull og personlig.

Hvordan blir det å spille på by:Larm?


— Publikum kan forvente mye energi på by:Larm. Den siste tiden har jeg jo fått øve meg mye på scenen, og trosset mange barrierer. Jeg gleder meg til å gå på scenen på by:Larm og levere! Jeg har spilt et par minikonserter hvor jeg blant annet har spilt singelen min Hold An og et par andre låter, men dette blir desidert mitt største og beste sett!

Ventet På Deg ble sluppet på alle strømmetjenester forrige fredag. Debutalbumet til Myra er ventet senere i år.

Her kan se den nye musikkvideoen som ble sluppet via YLTV i dag:

ANNONCE