Nyhet

Black Sabbath spilte sin siste konsert noensinne i hjembyen Birmingham denne helgen

Tok farvel med klassikeren 'Paranoid'.

Denne helgen avsluttet Black Sabbath en både brokete og imponerende karriere da bandet, ledet an av Ozzy Osbourne, gjorde sin siste konsert noensinne i hjembyen Birmingham - byen hvor tungrock-eventyret startet i 1968.

Ifølge BBC ble det spilt 15 låter i hovedsettet, og bandet åpnet med åpningssporet fra det første albumet; Black Sabbath. Etter å ha avsluttet settet med Children Of The Grave kom bandet ut igjen på scenen for å fremføre 1970-klassikeren Paranoid en aller siste gang.

Se videoopptak fra konserten under.


Black Sabbath har vært ute på en lang avskjedsturné de siste årene, og spilte i slutten av juni 2016 det som ble deres siste konsert i Norge da bandet inntok festivalen Tons Of Rock i Halden.

GAFFA var selvfølgelig på plass under konserten, og vår anmelder tildelte konserten fire stjerner.

— Det er ikke til å legge skjul på at det er trist når en av de aller største takker for seg, og helhetlig sett er Black Sabbath fortsatt et solid live-band. Deres avskjed på norsk jord ble feiret i riktig stil med gravøl og allsang, og var etter alt å dømme en vemodig affære for de fleste, skrev Victoria Tronstad om konserten.


Les hele anmeldelsen her.

Her kan du se videoer fra konserten i Birmingham denne helgen:Dette var setlisten til Black Sabbaths siste konsert:

Black Sabbath Setlist Genting Arena, Birmingham, England 2017, The End
ANNONCE