Nyhet

TV-program ble «gråtefest» for duoen Icona Pop

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter å ha turnert verden rundt som oppvarmere for Miley Cyrus, Katy Perry og One Direction, bestemte svenske Icona Pop seg for å bli bedre kjent i hjemlandet. Det resulterte i «gråtefest».

Popduoen, som består av Aino Jawo og Caroline Hjelt, bestemte seg nemlig for å bli med i musikkrealityen «Så Mycket Bättre» – svenskenes «Hver Gang Vi Møtes» – når de likevel var hjemom Sverige for å skrive materiale til en ny plate.

LES OGSÅ: Pearl Jam til Europa.

Førstkommende lørdag er det Icona Pops tur til å være kveldens hovedpersoner.

— Vi kom dit og var litt sånn «vi har opptrådt på mange store scener», men det er virkelig noe helt annet å kjøre på foran ti personer der alt høres, sier Aino Jawo til TT.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Hun sier at det å stå i sentrum var det tøffeste:

— Å prate om seg selv og alt man har gått gjennom, og så skal folk sitte og spørre deg om ting. Jeg trodde ikke det skulle være så tøft, men så begynner man å rive opp noen gamle sår og så blir det gråtefest. Det var mer følelsesladd enn jeg trodde, men det var også det som gjorde at vi kom nær hverandre.

LES OGSÅ: Drar i gang ny radiokanal.

Icona Pop medvirket i åttende sesong av den svenske musikkrealityen sammen med Eric Saade, Sabina Ddumba, Anders «Moneybrother» Wendin, Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij og Uno Svenningsson.

(©NTB)

ANNONCE