Nyhet

Slår tilbake mot de alvorlige beskyldningene fra Morrissey

GAFFA.no - alt om musikk.

Der Spiegel finner seg ikke i noe tull.

Som vi skrev i går har Morrissey (bildet) kommet med et hardt angrep på det tyske nyhetsmagasinet Der Spiegel, som nylig publiserte et intervju med ham. Et intervju hvor Morrissey mener han er blitt grovt feilsitert.

Magasinet har nå svart på utfordringen fra Morrissey om å publisere uredigerte lydopptak fra intervjuet, hvor den tidligere The Smiths-vokalisten blant annet skal ha sagt at han ville drept «skadedyret» Donald Trump dersom han hadde fått muligheten til det, og at han mener at den voldsomme kritikken mot filmprodusenten Harvey Weinstein og skuespilleren Kevin Spacey for seksuelle overgrep er overdrevet, siden ofrene burde ha visst hva de gikk inn i «når man går inn på noens soverom».


LES OGSÅ: Det svenske bandets #MeToo-tolkning skaper sinne.

Morrissey skal også ha uttalt at nesten alle rockemusikere - dog ikke ham selv - har ligget med mindreårige fans, så «hvorfor ikke kaste alle i fengsel?».

Artikkelen fortsetter under Facebook-meldingen.

Artisten publiserte et illsint innlegg på Facebook hvor han blant annet utfordret det velrennomerte nyhetsmagasinet til å publisere lydopptak fra intervjuet - dette har de nå gjort og det viser seg (selvfølgelig) at magasinet har sitert Morrissey korrekt.


Hør lydopptaket her.


LES OGSÅ: Bryter med Tidal.

Morrissey har foreløpig ikke kommet med noen kommentarer til lydopptakene som er offentliggjort av Der Spiegel.

ANNONCE