Nyhet

Nok en ekstrakonsert for Gluecifer: — Det er helt vilt

GAFFA.no - alt om musikk.

Gamle helter blir som nye: Nå er det Gluecifer som konsertgjengerne i Oslo ikke later til å få nok av. – Vi er blitt tatt litt på senga, innrømmer Captain Poon overfor NTB.

Nå er det nemlig duket for en fjerde konsert på Sentrum Scene høsten 2018 – i det man setter opp en tredje ekstrakonsert etter at billettene ble revet vekk. Denne gangen hevdes det at det blir den siste.

LES OGSÅ: GAFFA-redaksjonen kårer årets beste album.


Ifølge pressemeldingen er Gluecifer «nærmest lamslåtte» over mottagelsen, og Captain Poon, alias Arne Skagen, utdyper overfor NTB:

— Dette var så lite planlagt, og så lite kalkulert, i spennet fra vi først snakket om dette til her vi er nå. Vi er nærmest målløse, for dette er enda drøyere enn det drøyeste vi kunne tenke oss – det er helt vilt, sier Skagen, og bedyrer at bandet gleder seg til det braker løs i 2018.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Mens konsertene 26. og 27. oktober samt 2. november er utsolgt, blir det altså en ny mulighet til å se rockerne 3. november.

LES OGSÅ: Gary Numan med klubbkonsert i Oslo neste år.


Det var på Sentrum Scene at Gluecifer spilte sin siste konsert i oktober 2005, i samme by der alt begynte i 1994.

— Vi skal være minst like bra – eller helst bedre – enn forrige gang, sier Captain Poon om det som publikum har i vente fra Gluecifer.

(©NTB)


ANNONCE