Nyhet

Nå blir han kalt en hykler

GAFFA.no - alt om musikk.

The Killers-vokalisten Brandon Flowers får kritikk for sine uttalelser denne uken.

Det hele startet med at Queens Of The Stone Ages Josh Homme sparket til en fotografs kamera under en konsert så ille at hun ble truffet i ansiktet og måtte tilbringe kvelden og natten på akutten.

Homme ba senere om unnskyldning etter hendelsen, men etter det tok vokalisten i norgesaktuelle The Killers, Brand Flowers, anledningen til å kommentere saken fra scenen da bandet spilte på den samme festivalen hvor QOTSA-skandalen hadde inntruffet.


LES OGSÅ: Kadetten med internasjonalt stjerneskudd på programmet.

Det gjorde han gjennom å invitere bandets egen fotograf Rob Loud ut på scenen, hvor fotografen så ble hyllet av frontmannen.

— Jeg lover å ikke sparke deg i ansiktet, sa Flowers før han uttalte fra scenen at alle fotografer var velkommen og respekterte under bandets konserter.


— Disse her får oss til å se bra ut. Vi må ta vare på dem.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Brandon bringing Rob Loud (@robloud, their photographer) up on stage tonight! #thekillers #robloud #kroqalmostacoustic #kroq #kroqxmas #brandonflowers #ronnievannucci #tedsablay #jakeblanton


Et innlegg delt av @thekillersstudios

Alt godt, skulle man tro. Men nå har Flowers fått skarp kritikk for sitt initiativ og det kommer i stor grad fra nettopp konsertfotografer. Mange kaller ham en hykler siden The Killers har for vane å forby fotografering for alle fotografer bortsett fra deres egen. 


— Det føles ikke særlig støttende når det kommer fra en person som hindrer oss i å gjøre vår jobb, sier den profesjonelle fotografen Amy Harris tll Billboard og fortsetter:

— det er frustrerende som fotograf med et oppdrag å dra til festivaler og ikke få lov til å fotografere selve headlineren.

LES OGSÅ: Slik feirer det ikoniske bandet 40-årsjubileum.


Lignende hendelser og historier florerer på Twitter fra en rekke fotografer. Også her i Norge har mange reagert på Brandon Flowers' kommentar. Det blir spennende å se hvordan det blir når bandet inntar Telenor Arena i Oslo neste år.

GAFFA.no har for vane å boikotte dekning av konserter hvor våre fotografer forhindres i å gjøre en jobb.

ANNONCE