Nyhet

Morrissey raser mot tysk magasin - nekter å gjøre flere intervjuer

GAFFA.no - alt om musikk.

Dem tidligere The Smiths-vokalisten vil nekte å la se intervjue på trykk igjen.

Morrissey har nå kommet med et hardt angrep på det tyske nyhetsmagasinet Der Speigel, som nylig  publiserte et intervju med den engelske artisten, og hvor han selv mener han er blitt grovt feilsitert.

I intervjuet sier Morrissey blant annet at han ville drept «skadedyret» Donald Trump dersom han hadde fått muligheten til det, og at han mener at den voldsomme kritikken mot filmprodusenten Harvey Weinstein og skuespilleren Kevin Spacey for seksuelle overgrep er overdrevet, siden ofrene burde ha visst hva de gikk inn i «når man går inn på noens soverom».


LES OGSÅ: Slik feirer det ikoniske bandet 40 år.

Morrissey sier videre at nesten alle rockemusikere - dog ikke ham selv - har ligget med mindreårige fans, så «hvorfor ikke bare kaste alle i fengsel?».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Alt dette er dog feilsitater, sier Morrissey. Derfor har han nå skrevet et rasende innlegg på sin Facebook-side (se hele innlegget under). Her skriver han blant annet følgende:


«For noen uker siden var jeg så dum at jeg lot Der Spiegel komme inn i mitt liv. Da de ivrig fløy fra elskede Berlin til elskede Los Angeles for å snakke og le, trodde jeg at vi hadde en felles forståelse. Ville jeg drepe Donald Trump? Nei, aldri. Ville jeg støtte Kevin Spaceys private tilbøyeligheter? Nei, aldri. Ville jeg noensinne støtte misbruk av barn? Nei, aldri. Ville jeg støtte sextrakassering? Nei, aldri. Ville jeg støtte voldtekt? Nei, aldri. Ville Der Spiegel gjengi mine synspunkter rettferdig? Nei, aldri. Vil jeg noensinne igjen snakke med et magasin som går på trykk? Nei, aldri.»


Artikkelen fortsetter under Facebook-meldingen.

Videre kommer Morrissey med et generelt angrep på dagens medier som han beskylder for å ignorere musikk og hylle det likegyldige, og han slutter av med ordene: «Vårt ønske om at Der Spiegel offentliggjør et lydopptak av intervjuet som ikke er blitt klippet og redigert er blitt avvist. La det alene være deres svar».


LES OGSÅ: Bryter med Tidal.

ANNONCE