Nyhet

«Jeg skjønte at jeg måtte følge med og telle for å fange øyeblikket»

GAFFA.no - alt om musikk.

I denne artikkelserien som blir publisert gjennom hele desember kommer GAFFA.no sine mange fotografer til å dele sine personlige favorittbilder fra musikkåret 2017. Artikkelserien vil fokusere på musikk i bred forstand, med både artistportretter, konsertfotografier, publikum og generell festivalstemning i miksen.

Fotograf Per-Otto Oppi Christiansen har valgt et litt uvanlig bilde fra en konsert på Parkteatret i høst. Uvanlig fordi bildet er av en trommis – Stephanie Bailey.

LES OGSÅ: Nytt slipp fra Øyafestivalen – blant annet hovedscenens første headliner.


— Ofte fokuserer vi fotografer mest på frontmannen når vi fotograferer og glemmer ofte de bak på scenen. På konserten med The Black Angels på Parkteatret la jeg merke til et det ca hvert 20. sekund kom et sterkt strobeliknende lys som varte noen ytterst få sekunder. Jeg skjønte at jeg måtte følge med og telle for å fange øyeblikket når hele bakscenen var lyst opp. Som bildet viser, planen lyktes.

Artikkelen fortsetter under bildet.


GAFFA dekket konserten til The Black Angels i Oslo med en anmeldelse du kan lese her.

LES OGSÅ: Gluecifer utvider comeback-turneen.

Per-Otto Oppi Christiansen er redaksjonens eldstemann med fotofartstid helt tilbake til 80-tallet. Per-Otto er en allsidig fotograf med hovedsakelig fokus på musikk og konserter. I tillegg ligger hans hjerte nært motiver av mennesker, arkitektur og natur. Per-Otto har hatt separatutstillinger og har bilder hengende i inn- og utland. Han er alltid på jakt etter «det ene bildet» som gjør at timer med arbeid gir ønsket resultat. Selv etter mange mange hundre konserter er han like gira før hvert show, og tenker at «i dag skal jeg ta mitt beste bilde noensinne!»


Han er tilknyttet billedbyrået Gonzales Photo og har hatt ulike type bilder på trykk i følgende medier: Billboard, Finansavisen, Dagens Næringsliv, VG, Dagbladet, Tono-magasinet, GAFFA, Musikknyheter, Tara, Natt&Dag, Rockefeller (jubileumsbok) Smug.no, Franceinfo, Landevei, TV-2, Kampanje m.fl.

Nettside/portefølje: Flickr
Instagram: perottooppichr

ANNONCE