Nyhet

«Den ekstatiske stemningen blant publikum i salen»

GAFFA.no - alt om musikk.

I denne artikkelserien som blir publisert gjennom hele desember kommer GAFFA.no sine mange fotografer til å dele sine personlige favorittbilder fra musikkåret 2017. Artikkelserien vil fokusere på musikk i bred forstand, med både artistportretter, konsertfotografier, publikum og generell festivalstemning i miksen.

Fotograf Willy Larsen har valgt ut et bilde tatt fra publikumsområdet på Rockefeller i Oslo under høstens Papa Roach-konsert.

LES OGSÅ: Konsertbilletter - den perfekte julegaven (sponset link).

Om bildevalget sier han selv følgende:

— Det amerikanske rockebandet Papa Roach spilte på Rockefeller i oktober, og fotografene fikk under denne konserten lov til å ta bilder fra salen etter de tre første sangene i pit. Dette er relativt uvanlig, så jeg tenkte jeg måtte prøve å få noen bra bilder fra publikumsområdet når jeg for en gangs skyld hadde muligheten, forteller Larsen om bildet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

— Heldigvis hadde bandet også med seg en dyktig lysmann som sørget for gode fotoforhold, og midtveis i konserten fanget jeg dette øyeblikket som fanger både frontmann Jacoby Shaddix og resten av bandet, samt den ekstatiske stemningen blant publikum i salen.

LES OGSÅ: Kollapset på scenen.

Willy Larsen er frilansfotograf med base i Follo/Oslo. Han fokuserer primært på konsert- og sportsfoto, men gjør også eventoppdrag og portrettbilder. Han leverer bilder til flere av Norges største musikk- og sportsnettsider.

Nettside: willylarsen.no
Instagram: willylarsenphotography
Facebook: willylarsenphotography

ANNONCE