Nyhet

Sjekk hvem som blir med In Flames til Oslo

I november står det svenske metallbandet på scenen i Spektrum, men hvem skal varme opp?

In Flames slipper sitt nye album, Siren Charms, tidlig neste måned, og 7. november inntar bandet Oslos storstue. Dette blir bandets eneste konsert i Norge i 2014.

Fra før av var det klart at svenskene tar med seg Wovenwar og While She Sleeps til Oslo, men nå er det også klart at hovedstadspublikummet også får se selveste Papa Roach (bildet) som bandets gjester.

California-bandet slo igjennom i 2000 med albumet Infest , som har solgt imponerende 7 millioner eksemplarer og inneholder megahiten Last Resort. Siden har bandet, ledet av den karismatiske vokalisten Jacoby Shaddix, rukket å gi ut åtte album.

Amerikanerne var sist innom Oslo i fjor høst da de gjorde konsert på John Dee, og GAFFA gjorde da et lengre intervju med vokalist Shaddix.

—Det er kult å vite at musikken vår har blitt en en del av stoffet som rock'n'roll er laget av. Vi håper bare at vi har noen flere år på oss hvor vi kan fortsette med det vi elsker, sa Shaddix den gang. Les hele intervjuet her.

Den minneverdige konserten ble forøvrig enda mer spesiell for to Papa Roach-fans da en publikummer fridde på scenen, og ba sin utkårede crowdsurfe sitt 'ja'. Du kan se video av hendelsen, og hvorvidt det ble crowdsurfing her. 

Det er fremdeles mulig å oppdrive billetter til konserten i Oslo Spektrum via GAFFA LIVE.

ANNONCE