Nyhet

Bergen ønsket juletiden velkommen med lysfest

GAFFA.no - alt om musikk.

Lars Vaular (bildet) var på hjemmebane da han lørdag underholdt på den årlige lysfesten i Bergen.

Starten på adventstiden ble som vanlig markert med lysfest i Bergen sentrum lørdag, skriver Bergens Tidende. Avisa arrangerer festen, som i år ble holdt for 28. gang.

LES OGSÅ: Mannsfri festival utsolgt på 11 minutter.


Litt ruskevær var ikke nok til å stanse bergenserne, og flere tusen personer møtte opp for å få meg seg musikk og fyrverkeri. Det pleier å dukke opp mellom 25.000 og 30.000 mennesker på arrangementet, men i år er BTs arrangør Jolanta Montvilaite mer forsiktig med å anslå antall oppmøtte.

— Det var vanskelig vær, men vi er strålende fornøyd med arrangementet. Eventselskapet anslår at det er plass til 18.000 på Festplassen, og det var folk godt rundt Smålungeren, sier Montvilaite.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Skuespiller og sanger Lykke Kristine Moen åpnet festen med å framføre en oversatt versjon av Bob Dylan-låten Make You Feel My Love, før Bergen Soul Children fikk med seg publikum på flere julesanger.

LES OGSÅ: A-ha og Kygo får kritikk.


Etter at Elida Hatlevik, en av årets finalister i MGP jr., og Helge Jordal hadde stått på scenen, var det tid for Lars Vaular. Bergensartisten, som er bosatt i Oslo, underholdt fram til fyrverkerifinalen.

(©NTB)

ANNONCE