Nyhet

Annonserer sine første konserter for neste sommer

GAFFA.no - alt om musikk.

Florence + The Machine lader opp til ny albumutgivelse - nå er to festivaldatoer bekreftet.

Welch og hennes medmusikere vil innta scenen på festivalene Orange Warzaw i Polen og Melt! i Tyskland, skriver Consequence Of Sound.

LES OGSÅ: Problemer under innspilling av Queen-film.


Florence + The Machine har tidligere bekreftet at det jobbes med en oppfølger til 2015-albumet How Big, How Blue, How Beautiful. I tillegg vil vokalist og låtskriver Florence Welch slippe sin første bok bestående av tekster, poesi og sangtekster. Sistnevnte prosjekt har utgivelsesdato i juli 2018.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Florence + The Machine var å se på mange konsertscener verden rundt i forbindelse det det forrige albumet. Sommeren 2015 toppet gruppen plakaten til Øyafestivalen, og vår anmelder tildelte konserten fem stjerner.

Øyafestivalens valg av avslutning er like solid som lyden har vært hvor enn jeg har beveget meg. Med et større band, hennes maskin, også inkludert en harpe, fylles det et storslått, godt trøkk rundt Florences kontrollert villfarende stemmeprakt. Fra What The Water Gave Me til Ship To Wreck, til Shake It Out, alle låter som presiserer hennes hang til å skape umiddelbar pop-faktor. 

LES OGSÅ: Anmeldelse av Unge Ferrari og Arif i Spektrum.


ANNONCE