Nyhet

— Trolig det minste lokalet jeg har spilt i på 40 år

GAFFA.no - Alt om musikk!

Bruce Springsteen annonserer intim konsertserie i New York denne høsten.

I midten av juni meldte avisa New York Post at rockeartisten Bruce Springsteen (bildet) planla å gjøre noe helt spesielt.

LES OGSÅ: Hinter om Stones-samarbeid.


Vanligvis er mannen bak låter som Born To Run og Dancing In The Dark kjent for å spille enorme stadionkonserter - han gjorde tre slike her til lands i løpet av sommeren 2016 - men denne gangen var det snakk om noe ganske annet; nemlig en rekke intime konserter på Broadway.

Bekrefter intim konsertserie

Nå er det kommet en offisiell melding om konsertserien - for noen timer siden kunne New York Times skrive at Springsteen inntar Walter Kerr-teatret med en kapasitet på rett under 1.000 sitteplasser. Der skal han holde konserter i hele åtte uker denne høsten.


— Jeg valgte Broadway for dette prosjektet siden området har disse vakre gamle teatrene som virket som riktig setting for hva jeg hadde i tankene. Faktisk, med ett eller to unntak, er Walter Kerr-teatret med sine 960 seter trolig det minste lokalet jeg har spilt i på 40 år, uttaler Springsteen.

BILDESERIE: Bruce Springsteen i Frognerparken.

Konsertene vil gå av stabelen mellom 12. oktober til 26. november - og Springsteen skal spille konserter hele fem kvelder i uken gjennom hele perioden.


Artikkelen fortsetter under videoen.

For å sikre at det kun er blodfansen som får oppleve Springsteen i intime rammer, har Ticketmaster satt opp et eget system for å verifisere kjøpere - og for å holde de attraktive billettene unna svartebørsmarkedet.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Lana Del Rey på Øyafestivalen.

Fra og med onsdag og frem til 27. august kan interesserte registrere seg hos billettselskapet - og de heldige som får kjøpe billetter (til en pris mellom 600 og 6.800 norske kroner avhengig av plassering i salen) får beskjed 29 august.

Vi ønsker norske Springsteen-fans lykke til i billettlotteriet!


ANNONCE