Nyhet

Rap-legende arrestert og anklaget for mord

GAFFA.no - alt om musikk.

Anklaget for å ha knivstukket en hjemløs mann.

Rap-veteranen Kidd Creole (nummer tre fra ventstre), som var medlem av den banebrytende hiphop-gruppen Grandmaster Flash & The Furious Five, er blitt siktet for drap på en hjemløs mann i New York. Det skriver New York Daily News.

57-åringen, som egentlig heter Nathaniel Glover, er siktet for at ha stukket den hjemløse, 55-årige mannen flere ganger i overkroppen med kniv. Det skal ha skjedd i området ved East 44 Street og 3rd Avenue.


LES OGSÅ: Oslo-utested stenger dørene.

Ifølge New York Daily News kom den hjemløse, som skal ha vært beruset, i en uoverensstemmelse med Glover, som jobber som sikkerhetsvakt i nærheten. Glover skal ha blitt anholdt til dels på bakgrunn av videoer fra overvåkningskameraer.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Kidd Creole var med på å danne Grandmaster Flash & The Furious Five i 1976. I 1987 ble de som det første hiphop-navnet innlemmet i Rock And Roll Hall of Fame. Året etter gikk de i oppløsning, og dj Grandmaster Flash fortsatte på egen hånd.


LES OGSÅ: 14 artister bekreftet til veldedighetskonsert.


Rapper Keef Cowboy døde i 1989, og de fire gjenværende rapperne har i de senere år funnet sammen under navnet Furious Five. De skal etter planen spille konsert i Dell Music Center i Philadelphia 20. august, men om den blir gjennomført, er uvisst.

ANNONCE