Nyhet

Overrasker fansen med sitt kommende albumprosjekt

GAFFA.no - alt om musikk.

— Siden jeg begynner å bli så gammel, går jeg inn i min andre barndom, sier Dolly Parton - som i september slipper barneplate.

Etter å ha underholdt generasjoner med sin musikk de siste 50 årene, har barnløse Parton (71) nå bestemt seg for å gjøre noe hun aldri har gjort før: Slippe et album rettet mot de minste.

LES OGSÅ: Facebook og Spotify kaster ut høyreekstreme.


I Believe In You er tittelen på Partons album nummer 44, og inneholder 14 spor som Rolling Stone beskrives som «selvtillitsbyggende 9 To 5-type sanger». Hun har også med en anti-mobbesang kalt Makin' Fun Ain't Funny, så vel som en nyinnspilling av Coat Of Many Colors.

— Det virket bare som om det var på tide, forklarte countryikonet på en pressekonferanse i Nashville der hun slapp nyheten om albumet, som 29. september er ute digitalt og 13. oktober i fysisk format.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Jeg håper disse ungene vil bli fans, fordi mange av dem har foreldre som likte meg, og som ble besteforeldre og introduserte meg for dem. Jeg tror ungene på et vis ser på meg som en Mother Goose-aktig karakter, sier hun og henspiller på de engelske barnereglene.

LES OGSÅ: Teaser samarbeid med Mike Tyson.


Inntektene fra platesalget går til Dolly Partons Imagination Library, som har donert 100 millioner bøker til vanskeligstilte barn siden 1995.

(©NTB)

ANNONCE