Nyhet

Gir ut sitt første solo-album siden 2005

GAFFA.no - alt om musikk.

The Smashing Pumpkins-frontmannen følger opp TheFutureEmbrace fra 2005.

Tidligere i sommer gikk spekulasjonene høyt og lavt om en mulig The Smashing Pumpkins-gjenforening. Originalbesetningen har ikke stått på samme scene siden 1999.

Nå er det kommet overraskende nyheter fra frontmann Billy Corgan (bildet).


LES OGSÅ: — I rocken er det mer rebelsk å være lykkelig.

I dag har han nemlig annonsert sitt andre solo-album - oppfølgeren til TheFutureEmbrace fra 2005 - Ogilala. Albumet har lanseringsdato 13. oktober, og Corgan har også delt den første singelen Aeronaut for bare minutter siden.

Hør låta under.


Artikkelen fortsetter under videoen.

I en uttalelse via plateselskapet BMG sier Corgan følgende om det nye prosjektet - som attpåtil er produsert av selveste Rick Rubin:


«Så lenge jeg kan huske har avgrensningen mellom låter jeg skrev for meg selv og låter jeg skrev for bandet jeg på det tidspunkt var involvert i, vært noe jeg ikke har kunne forklare. Og slik er det fortsatt, for de føles alle veldig personlige for meg - uansett tid og era. Den eneste forskjellen på Ogilala er at de ikke virker å trenge noe utbrodering. Jeg skrev låtene for vokal og gitar, og lot Rick ta musikken dit han ville. Vanligvis ville jeg gjort mer og finpusset produksjonen, men Rick ga meg beskjed om å levere via live-opptak. Resten var enkelt nok en reaksjon.»

LES OGSÅ: Morrissey annonserer nytt album.

ANNONCE