Nyhet

Advarer mot Springsteen-billetter

GAFFA.no - alt om musikk.

Blodfans som vil se Bruce Springsteens intimkonsert på Broadway, bør passe seg, meldes det fra New York.

Ticketmaster har utstedt en advarsel for fansen som drømmer om billetter til Walter Kerr-teatret til konsertserien «Springsteen on Broadway» som går fra 12. oktober og til 26. november.

LES OGSÅ: — Trolig det minste lokalet jeg har spilt i på 40 år.


Der bes de om å styre unna selgere som allerede nå hevder de har billetter til konsertene – siden billettene fremdeles ikke er lagt ut til salg, melder Eyewitness News. Billettsalget starter først 30. august.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Men D-dag for blodfans er allerede søndag 27. august: Da utløper fristen for å registrere seg som en «bekreftet fan» i Ticketmasters nye salgssystem Verified Fan. Det må du være for – hvis du er heldig – å få koden tilsendt på mobil som gjør deg i stand til å kjøpe dine maks to billetter til én forestilling.

LES OGSÅ: Klar for å fylle Oslo Spektrum.

— Det er ikke perfekt, men det er den beste løsningen jeg har sett hittil, sier konsertbransjeveteran Jim Steen til App.com.


Samme system brukes når musikalen «Harry Potter and the Cursed Child» går opp på Broadway i høst. Det dukket opp etter tidligere Springsteen-billettfiaskoer som til «The River»-turneen i fjor, da store mengder billetter ble kjøpt opp for dyrt videresalg ved hjelp av webroboter.

(©NTB)

ANNONCE