Nyhet

Snoop Dogg oppsummerer karrieren på nytt album

Rapperen sier at hans kommende nye skive «Neva Left» gjenspeiler alle fasene av hans musikalske karriere.

Rapperen sier at hans kommende nye skive Neva Left gjenspeiler alle fasene av hans musikalske karriere.

Det slippes 19. mai, meldte hiphopveteranen på Instagram – med bilde av seg selv fra Doggystyle-tiden på tidlig 90-tall, ifølge Rolling Stone.

Der står den noenogtyve år gamle Snoop ved siden av et skilt for California-veien Route 187. Selv lover Snoop Dogg, i dag 45 år gammel, å vise «the evolution of the dogg» på platen.


— Opp gjennom årene har jeg hatt hendene borti mange ulike prosjekter, men musikk har alltid forblitt kjernen. Dette albumet gjenspeiler hver eneste fase jeg har vært gjennom i karrieren. Jeg gleder meg til dere får høre dette nye prosjektet, heter det i en uttalelse fra Snoop Dogg.

LES OGSÅ: Rihanna i hardt vær.

Fans som forhåndsbestiller Neva Left, vil kunne laste ned førstesingelen Mount Kushmore, der Snoop Dogg har med Redman, Method Man og Cypress Hills B-Real. Ifølge Rolling Stone er det derimot ukjent om Snoops nyeste singler Promise You This og Lavender, kjent ikke minst for musikkvideoen som viste liksomhenrettelsen av en Trump-karikatur, er med på albumet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Snoop Dogg har prøvd seg som entreprenør på ymse områder.


Ifølge LA Times lanserte han sin egen Adidas-kolleksjon i fjor, viet skatersko, og han har også prøvd seg som programleder for en slags kjendismiddagserie på VH1 kalt «Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party». Samt at han altså har sitt eget marijuanamerke kalt Leafs by Snoop.

LES OGSÅ: Anderson .Paak med egen opptreden i Oslo.

(©NTB)


ANNONCE