Nyhet

Coachella om Kate Bush: «Ingen kommer til å forstå det»

Festivalen har angivelig nektet å booke den anerkjente artisten.

Den amerikanske festivalen Coachella nekter angivelig å booke den anerkjente artisten.

Det er The New Yorker som har publisert en lengre artikkel om California-festivalen Coachella. Der blir det gitt et bak-scenene-innblikk i driften bak festivalen, med detaljer om den i dag, dens historie og fremtid, og om den Los Angeles-baserte promotøren Goldenvoice og Goldenvoices administrerende direktør, Paul Tollett.

Tollett har ifølge The New Yorker hatt en svært viktig rolle og skal ha kuratert og booket 150 artister til årets festival.


LES OGSÅ: Solgte ut sin første norgeskonsert på seks år - nå blir det ekstrakonsert.

Men én artist han angivelig ikke ville booke, er Kate Bush (bildet), som Pitchfork påpeker.

«Ingen kommer til å forstå det»


The New Yorker siterer Marc Geiger, som er musikksjef hos William Morris Endeavour. Han forteller at han kunne foreslå Kate Bush, at Tollett ville si nei, og at de deretter ville diskutere det. Han ville argumentere med at hun aldri har spilt der og at hun akkurat spilte 30 konserter i England for første gang siden slutten av 70-tallet. «You gotta do it! Have to!», ville han si, og Tollett skal ha svart: «No! No one is going to understand it.»

LES OGSÅ: Så bra var Kate Bush i London.

Den britiske artisten gjorde sine aller første konserter på 35 år i 2014. Hun gjorde i alt 22 konserter på Eventim Apollo i London, og de i alt 77.000 billetter, ble utsolgt på 15 minutter. Bush har aldri spilt i USA.

 

LES OGSÅ: GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter.

ANNONCE