Nyhet

Auksjonerer bort rap-legendens eiendeler

Samme dag som Tupac Shakur skal innlemmes i Rock & Roll Hall Of Fame, er det meningen at et knippe av eiendelene hans går under auksjonshammeren.

Samme dag som Tupac Shakur (bildet) skal innlemmes i Rock & Roll Hall Of Fame, er det meningen at et knippe av eiendelene hans går under auksjonshammeren.

Det er auksjonshuset Alexander Historical Auctions som på en såkalt «Black Heritage»-auksjon 7. april selger unna blant annet 2Pacs håndskrevne låttekster og smykker, deriblant en diger gullmedaljong med Death Row-logoen, melder TMZ.

Men også et identitetskort fra et New York-fengsel, en ulljakke fra Dolce & Gabbana og en signert utgave av Koranen forventer man interesse for.


LES OGSÅ: Disse blir innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame.

I alt er det snakk om 39 objekter som skal auksjoneres bort, og det er anslått at de kan innbringe nærmere en halv million dollar.

Tupac Shakur døde 29 år gammel i 1996, etter en drive-by-skyting. Mordet ble aldri oppklart. Moren Afeni Shakur har i årene etterpå kjempet for å beholde kontrollen over det sønnen etterlot seg – og har gått til flere rettssaker.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Hun døde i fjor – men bostyret fortsetter kampen og går rettens vei mot auksjonshuset, som på sin side mener å ha alt på det tørre når det gjelder eiendomsretten til gjenstandene.


Bostyret har også gått til sak mot et annet auksjonshus, Moments in Time, som skal selge 2Pacs pass og førerkort, meldte TMZ i forrige uke.

LES OGSÅ: Forsvarer Kanye Wests møte med Donald Trump.

Tupac Shakur kommer på plass i Rock & Roll Hall Of Fame 7. april. Det blir rapperkollega Snoop Dogg som skal innlemme ham.


(©NTB)

ANNONCE