Nyhet

Mann står for retten for drapet på Tupac

Mannen som forrige måned ble arrestert for drapet på rapperen Tupac Shakur, står i dag for retten i Las Vegas.

7. september 1996, mens han satt i bilen sin ved et lyskryss i Las Vegas, ble rapperen Tupac Shakur skutt. Seks dager senere døde han på sykehus, 25 år gammel. I slutten av september i år ble Duane «Keefe D» Davis, en 60 år gammel mann som nå er mistenkt for å ha spilt en sentral rolle i drapet, arrestert.

Politiet raidet Davis kone noen måneder før arrestasjonen i et forsøk på å finne informasjon om drapet på Tupac. I razziaen beslagla politiet harddisker, datamaskiner, nettbrett og ammunisjon.

Davis, som er kjent av politiet fra før, har tidligere innrømmet at han satt i bilen der skuddene ble avfyrt. Til tross for dette har han hevdet at det var en slektning av ham som skjøt Tupac. Denne slektningen nektet for involvering i drapet, og ble deretter selv skutt i en annen konflikt.


I dag, når Davis blir stilt for retten, forventes han igjen å nekte for sin involvering i drapet. Tupac regnes som en av de viktigste artistene innen hip-hop. Han er kjent for sanger som Changes, Ambitionz Az A Ridah og California Love.

LES OGSÅ: MANN ARRESTERT FOR DRAPET PÅ TUPAC SHAKUR - 27 ÅR SENERE

ANNONCE