Nyhet

Hør den første singelen fra Peter Dohertys kommende album under eget navn

Følger opp solodebuten fra 2009 i desember.

GAFFA Sverige kunne allerede i januar 2014 avsløre at Peter Doherty (bildet) var på vei med et nytt soloalbum. Nå er det klart, og det har attpåtil fått en tittel og en releasedato. Hamburg Demonstrations gis ut 2 desember, og i går kveld ble den nye singelen I Don’t Love Anyone (But You’re Not Just Anyone) sluppet på nett.

Hamburg Demonstrations er produsert, innspilt og mikset av Johann Scheerer (Faust/Bosnian Rainbows/Gallon Drunk/Omar Rodriguéz-Lopéz) i Cloud Hill Recordings i Hamburg. På fredag i forrige uke var GAFFA i byen for å se en showcase med låter fra Hamburg Demonstrations, men det planlagte eventet ble avlyst samme dag.

Ifølge en pressemelding fra plateselskapet har Peter alltid ønsket å spille inn i Hamburg, først og fremst siden det var i denne byen The Beatles utviklet seg som konsertartister tidlig på 60-tallet. Når han fikk høre om Cloud Hill Recordings bestemte han seg allerede dagen etter for å dukke opp uannonsert. Han ble så forelsket i studioet at han ble der i hele seks måneder.


Albumet inneholder blant annet en nyinnspilling av Amy Winehouse-hyllesten Flags Of The Old Regime (nå med den nye tittelen Flags From The Old Regime). På Hamburg Demonstrations hører vi også Hell To Pay At The Gates Of Heaven, som ble skrevet etter terrorangrepene mot Paris i fjor høst. Den beklager det faktum at unge mennesker plukker opp våpen fremfor gitarer.

Låtlisten til albumet følger her:

01. Kolly Kibber
02. Down For The Outing
03. Birdcage
04. Hell To Pay At The Gates Of Heaven
05. Flags From The Old Regime
06. I Don't Love Anyone (But You're Not Just Anyone) V2
07. A Spy In The House Of Love
08. Oily Boker
09. I Don't Love Anyone (But You're Not Just Anyone)
10. The Whole World Is Our Playground
11. She Is Far


Hør I Don't Love Anyone (But You're Not Just Anyone) her:

ANNONCE