Nyhet

The Naked And Famous med turné-åpning i Oslo

Det newzealandske bandet fortsetter verdenserobringen med nytt album denne uka - og Oslo-konsert i januar.

26. januar 2017 kan du oppleve indiepopbandet The Naked And Famous på scenen i Norge når de gjester Vulkan Arena i Oslo.

Den newzealandske gruppen består av Thom Powers (vokal, gitar), Alisa Xayalith (vokal, keyboard), Aaron Short (keyboard), David Beadle (bass) og Jesse Wood (trommer).

I 2010 debuterte de med deres energiske og synthpregede indiepop da de ga ut albumet Passive Me, Aggressive You. De fikk raskt internasjonal anerkjennelse for debutalbumet og surfet på en bølge av suksess med singlene Young Blood, Punching In A Dream og Girls Like You. De neste årene turnerte de intensivt kun avbrutt av innspillingen og utgivelsen av oppfølgeralbumet In Rolling Waves fra 2013.

Indre konflikter og det uendelige turnélivet sendte bandet ut på pause, men nå er de uthvilt og klar til å fortsette verdenserobringen med nytt materiale. I tillegg til å annonsere en verdensturné sender bandet ut deres tredje album Simple Forms fredag 14. oktober.

Konserten i Oslo blir den første på Europa-delen av turnéen, som også inkluderer konserter i Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Tsjekkia, Sveits, Frankrike, Nederland og England.

Lytt til hitten Girls Like You her:

ANNONCE