Nyhet

Se musikkvideoen til den første singelen fra Pete Dohertys kommende album

'Hamburg Demonstrations' er ventet i desember.

For noen uker siden ble det klart at The Libertines Pete Doherty er klar med nytt soloalbum. Det skal hete Hamburg Demonstrations og vil bli sluppet 2. desember i år.

Samtidig som at nyheten om albumet ble offentliggjort, ble den første singelen, I Don’t Love Anyone (But You’re Not Just Anyone), sluppet på nett, og nå har låten fått sitt visuelle motstykke.

Videoen er regissert av italienske Luca Monterosso Whitmann, som har brukt footage av Doherty som fremfører låten samt illustrasjoner av Celine Jennings. 


Hamburg Demonstrations er produsert, innspilt og mikset av Johann Scheerer (Faust/Bosnian Rainbows/Gallon Drunk/Omar Rodriguéz-Lopéz) i Cloud Hill Recordings i Hamburg.

Ifølge en pressemelding fra plateselskapet har Peter alltid ønsket å spille inn i Hamburg, først og fremst siden det var i denne byen The Beatles utviklet seg som konsertartister tidlig på 60-tallet. Da han fikk høre om Cloud Hill Recordings, bestemte han seg allerede dagen etter for å dukke opp uannonsert. Han ble så forelsket i studioet at han ble der i hele seks måneder.

Albumet inneholder blant annet en nyinnspilling av Amy Winehouse-hyllesten Flags Of The Old Regime (nå med den nye tittelen Flags From The Old Regime). På Hamburg Demonstrations hører vi ogsåHell To Pay At The Gates Of Heaven, som ble skrevet etter terrorangrepene mot Paris i fjor høst. Den beklager det faktum at unge mennesker plukker opp våpen fremfor gitarer.


Se videoen til låten I Don't Love Anyone (But You're Not Just Anyone) her:

ANNONCE