Nyhet

Robbie Williams teaser ny låt skrevet av The Killers

Låta er en del av den britiske sjarmørens neste album.

Robbie Williams har delt en teaser til låta Mixed Signals via sin Instagram-profil. Låten vil være å finne på det nye albumet Heavy Entertainment Show som kommer ut 4. november via Columbia Records.

Mixed Signals som er tittelen på låta er opprinnelig ført i pennen av The Killers, og var også i første omgang tiltenkt det amerikanske bandet. The Sun intervjuet Robbie tidligere denne måneden, og da uttrykte han blant annet sin store begeistring overfor The Killers-vokalist og låtskriver Brandon Flowers. Han fortalte videre at han måtte få fingrene i Mixed Signals da han hørte låta hjemme hos produsenten Stuart Price.

— The Killers' lyd er unik, og etter min mening er Brandon Flowers en av de absolutt beste låtskriverne på planeten. Jeg var hjemme hos Stuart Price, som på dette tidspunktet hadde samarbeidet med Brandon, og han spiler så låten for meg (Mixed Signals red.anm.) Han ba meg om å lytte til den, og mens den ble spilt tenkte jeg for meg selv at jeg måtte få tak i den låta. Utrolig nok valgte de (The Killers) å gi den til meg, sier Williams til The Sun.


Smuglytt til den nye låta, som slippes sammen med 10 nye låter på Heavy Entertainment Show her:


ANNONCE