Nyhet

Ny singel og musikkvideo fra snart album-aktuelle Nils Bech

Musikkvideoen til 'Please Stay' er spilt inn på Nationaltheateret i Oslo.

Nils Bech (bildet) annonserte i forrige måned at han slipper det nye albumet Echo 14. oktober via det kredible amerikanske plateselskapet DFA Records.

Albumet følger opp 2014-utgivelsen One Year, som ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.

I dag kan den norske artisten også komme med to nye slipp. Musikkvideoen til låta Please Stay, som er spilt inn på Nationaltheateret i Oslo med hjelp fra skuespillerne Emil Johnsen og Kåre Conradi, samt den nye singelen Glimpse Of Hope.

Musikkvideoen hadde premiere via amerikanske Stereogum tidligere i dag.

— Utgangspunktet for albumet var at jeg så den pågående, evige jakten og utviklingen av kjærligheten i folk rundt meg - og meg selv. Hvordan attraksjon, usikkerhet, rollespill og mangel på kommunikasjon og kjærlighet til seg selv vipper oss av pinnen og styrer store deler av livene våre. Hvor altoppslukende kjærligheten er. I tjueårene hadde jeg en naiv tanke om at når man først fant kjærligheten, så ville den løse alt og vare evig. Nå ser jeg kjærligheten som en pågående, skiftende dynamikk, og i mange tilfeller en jobb, uttalte Nils Bech selv om albumet som treffer digitale og fysiske platebutikkhyller senere denne uka.

Her kan du se musikkvideoen til Please Stay:

...og her kan du høre den nye singelen Glimpse Of Hope:

ANNONCE