Nyhet

Lady Gaga med ny country-inspirert singel

Albumet 'Joanne' slippes denne uka.

Den eksentriske popstjernen Lady Gaga slipper sitt nye album fredag denne uka, og har den siste tiden gitt ut to singler som oppvarming til utgivelsen. I dag er hun klar med den fengende og country-inspirerte A-Yo.

Singelen er blitt til i samarbeid med produsent Mark Ronson, musiker og produsen Bloodpop og country-låtskriveren Hillary Lindsey som har har skrevet hits som Little Big Towns Girl Crush og Carrie Underwoods Jesus, Take The Wheel. I tillegg til A-Yo har Gaga tidligere gitt ut førstesingelen Perfect Illusion, som hun kaller sitt "heartbreak-anthem" og balladen Million Reasons som ble sluppet i forrige uke.

Tilbake i mai uttalte produsent Mark Ronson at Gaga ville ta en mer analog retning på sitt nye album:

— Hun har aldri spilt gitar offentlig før, men gitar er noe som hun lærer seg i forbindelse med dette album. Det er en side av henne jeg ikke tror mange har sett. Det er fantastisk å lage dette meget ærlige, autentiske og på en måte analoge albumet sammen med henne, sa han den gang overfor Rolling Stone.

Albumet har fått tittelen Joanne, som også er navnet på Lady Gagas avdøde tante som gikk bort kun 19 år gammel i 1974 på grunn av sykdommen lupus. Albumomslaget vil være dekorert med Joannes håndskrift og personlige bilder av henne.

Hør A-Yo her:

ANNONCE