Nyhet

Bruno Mars overrasker med ny singel og video

Slipper nytt album 18. november.

Sangeren og låtskriveren Bruno Mars har overrasket sine mange fans og offentliggjort førstesingelen og videoen fra sitt kommende album i dag. Låta heter 24K Magic og er tittelsporet til albumet som slippes 18. november via Atlantic Records (på albumet vil tittelen skrives som følger: XXIVK Magic). 

I videoen ser vi Bruno Mars i beste funk-stil danse seg gjennom scenen som er satt i Las Vegas. Han er omgitt av venner, damer, privatfly, dyre biler og utstråler en ytterst ekstravagant livsstil. Videoen er produsert av Mars selv i samarbeid med Cameron Duddy som er hans faste samarbeidspartner.

Du kan se videoen i bunnen av artikkelen.

Bruno Mars skulle etter planen gi ut sitt tredje studioalbum allerede i vår, men grunnet hans opptreden på Super Bowl (sammen med Coldplay og Beyoncé) måtte han utsette arbeidet med utgivelsen med flere måneder.

Det kommende albumet følger opp det store gjennombruddsalbumet Unorthodox Jukebox fra 2012, et album som nådde førsteplassen på Billboards 200 med hits som Locked Out Of Heaven, Treasure og When I Was Your Man. Albumet ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.

Siden utgivelsen av Unorthodox Jukebox har den karismatiske artisten blant annet samarbeidet med Mark Ronson på megahiten Uptown Funk, og vært med på å skrive Adele-låta All I Ask. I tillegg gjestet han som tidligere nevnt Super Bowl sammen med Coldplay og Beyoncé i februar.

Her kan du se videoen til 24K Magic:

ANNONCE