Nyhet

The XX annonserer konserter ved å sende invitasjoner til fans i posten

La oss håpe trioen sender til noen norske fans snart også.

I forrige uke offentliggjorde The XX (bildet) detaljene rundt deres svært etterlengtede tredje album, samtidig som de slapp den første singelen fra det, On Hold. Albumet har fått tittelen I See You og slippes 13. januar 2017 via Young Turks og Playground.

Om noen få uker er de også klare for å spille konserter igjen, som blir de første konsertene de spiller på to år.

Det ser riktig nok ut til at det blir en ny turné på trioen neste år også. Fans har nemlig postet på sosiale medier at de har fått brev i posten av bandet, med invitasjon til konserter som ikke ennå er annonsert, skriver Disco Naïveté.

Det gjelder blant annet en konsert i Nottingham 4. mars neste år:

 

Et bilde publisert av @lfenners

 

Kan vi håpe de sender til noen norske fans, også?

Oppdatering: I dag ble flere nye konsertdatoer for Europa-turné neste år annonsert. The XX skal besøke både Sverige og Danmark, men Norge er foreløpig ikke å finne på listen.

Neste års album følger opp den selvtitulerte debuten og Coexist som til sammen har solgt over 3 millioner eksemplarer og vunnet en rekke priser. London-trioen bestående av Romy Madley Croft, Oliver Sim og Jamie Smith innleder nå en ny ære med et album som i motsetning til de tidligere albumene ikke utelukkende er spilt inn i isolasjon i London, men som har blitt spilt inn over en periode på over to år i New York, Marfa TX, Reykjavik, Los Angeles og London.

Hør den første singelen her:

ANNONCE