Nyhet

Se Bruce Springsteen spille solo under Hillary Clintons valgmøte før den store dagen

Fremførte 'Thunder Road', 'Long Walk Home Home' og 'Dancing In The Dark'.

I går kveld avholdt Hillary Clinton et stort valgmøte i vippestaten Philadelphia, hennes siste før dagens amerikanske presidentvalg. Og her fikk hun musikalsk oppbacking fra både Jon Bon Jovi og Bruce Springsteen (bildet). Under kan du se Springsteens akustiske opptreden der han fremførte de to klassiske Thunder Road og Dancing In The Dark fra henholdsvis 1975 og 1984, samt mellom de to låtene Long Walk Home fra 2007.

Underveis anbefalte Springsteen også Clinton på det varmeste. Han sa blant annet: "Valget i morgen kunne ikke vært klarere. Hillarys kandidatur er basert på intelligens, erfaring, forberedelse og en klar visjon om et Amerika der alle teller. Menn og kvinner, hvite og svarte, latinoer og urinnvånere. Der mennesker fra alle trosretninger og bakgrunner kan møtes for å forholde seg til våre problemer på en fornuftig og tankefull måte".

Springsteen roste også Clinton for å ville arbeide for en mer rettferdig inntektsfordeling, bekjempelse av arbeidsløshet, sykeforsikring i president Barack Obamas ånd, en realistisk og humanitær immigrasjonsreform, deltakelse i utviklingen av global velferd og beskyttelse av kvinner.


Også "hennes motstander", Donald Trump, som ikke ble nevnt ved navn, fikk noen ord med på veien.

"Dette er en mann hvis visjon er begrenset til ikke mer enn ham selv, som i den grand mangler verdighet, og som vil sette sine egne interesser og sitt høye ego høyere enn det amerikanske demokratiet", sa Springsteen blant annet.

Ifølge Daily Telegraph var det ca. 33.000 mennesker samlet på valgmøtet.


Her kan du se Springsteens opptreden:

ANNONCE