Nyhet

Metallicas frontmann James Hetfield ønsker å lage ny musikk snarest

I forrige uke slapp bandet deres første album siden 2011-samarbeidet med Lou Reed.

Metallica-frontmann James Hetfield sier i et nytt intervju med NME at bandet ønsker å gå i studio igjen snart.

Bandets siste og tiende studioalbum Hardwired...To Self-Destruct ble sluppet i forrige uke, og anmeldt til fire stjerner her i GAFFA, men allerede nå sier Hetfield at oppfølgeren ikke nødvendigvis trenger å være så langt unna. Samtidig gjør han oppmerksom på at bandet har det travelt opptatt med å turnere i den nærmeste fremtid.

— Vi har booket vår turné to år frem i tid, minst. Jeg kan ikke forutse hva som vil skje i fremtiden, men vi starter der og forhåpentligvis er det mer enn det. Jeg har lyst til å lage ny musikk før det igjen går åtte år (slik det gjorde siden bandets forrige album under eget navn Death Magnetic fra 2008, red.anm.), det er helt sikkert. Det er en sann glede å høre ens egen musikk og vise den til andre, vi venter ikke lenge, sier Hetfield til det britiske magasinet.


Det har ikke vært stille rundt bandet den siste tiden. Metallica annonserte nylig en rekke konserter i den nye Royal Arena i København, men foreløpig har de ikke bekreftet noen norske konsertdatoer. I tillegg ønsker bandet å lage musikkvideo til hver eneste låt fra det nye albumet, og de deltok også nylig på The Tonight Show med Jimmy Fallon der de fremførte 1991-klassiskeren Enten Sandman på leketøyinstrumenter.

I klippet under kan du høre singelen Moth Into Flame fra det nye albumet:


ANNONCE