Nyhet

Hør den første singelen fra Hajks kommende debutalbum

For fans av Dirty Projectors og Phoenix.

Oslo-baserte Hajk (bildet) har så langt sluppet tre singler, og etter å ha sikret seg platekontrakt med Jansen Plateproduksjon planlegges det nå slipp av debutalbumet. Magazine er den første singelen fra det kommende albumet, og låta som preges av de flotte vokalharmoniene til Preben Sælid Andersen og Sigrid Aase, hadde premiere via Noisey tidligere denne uka, men slippes først offisielt i morgen.

Magazine er en drømmende og groovy kjærlighetslåt som handler om å ikke helt vite hvor man skal gjøre av seg - konflikten mellom det man har lyst til og det man egentlig vet er det beste: ”You’re the one I want, but you’re not the one I need”, skriver Hajk i en pressemelding.

Av Noisey ble gruppa sammenlignet med både Dirty Projectors og Phoenix - og mye av den samme gleden som man finner hos de nevnte bandene finner man defintivt også hos Hajk.

— Denne sangen og resten av vårt kommende debutalbum er skrevet, spilt inn og produsert av oss i vårt eget studio. Vi hadde det veldig gøy da vi lagde denne låta, og den er allerede blitt en slager på konsert – hvert fall for oss! Magazine er full av små idéer som kommer og går, oppå et friskt komp i trommene og bassen.

Hør Magazine her:

ANNONCE