Nyhet

Gjenforening på trappene for Smashing Pumpkins sin originale besetning?

Ryktene sier at Billy Corgan er i ferd med å avsløre noe stort.

Billy Corgan har siden sin storhetstid på 90-tallet med The Smashing Pumpkins gjort seg bemerket for sin evne til å fornærme andre. Det har gjennom årenes løp ikke kun gått utover musikalske venner, men også tidligere bandkompiser har fått den hissige frontmannens bitre kommentarer slengt i fjeset.

Ingen broer er likevel så nedbrente at de ikke kan bygges opp igjen. Corgan skal visstnok pønske på å gjenforene den originale besetningen av The Smashing Pumpkins til en rekke konserter neste år. Det skriver NME.

Kanskje det er den store suksessen Guns N' Roses nyter i disse dager som har fått Corgan på nye tanker. Han har ellers fortsatt med bandet, som han først oppløste i 2000, i en slags light-utgave siden 2007.


Trommeslager Jimmy Chamberlin har han holdt et tett samarbeide med, de to spilte sammen så sent som sist sommer. Gitarist James Iha overrasket i mars da han for første gang på 16 år delte scene med Corgan. Det satte også i gang ryktene om hvorvidt han kunne være villig til å vende tilbake til sitt gamle band.

Årene har ikke vært helt gode mot bassist D'Arcy Wretsky. Hun forlot bandet i 1999 for å prøve seg på en skuespillerkarriere som aldri tok av. I mellomtiden har hun forsvunnet fra offentlighetens søkelys. Hun skal dog ha uttalt at hun vil overveie å samarbeide med bandet igjen.

I en Facebook-video forteller Corgan sine fans følgende: "Det i ferd med å skje noe stort. Vi holder på å planlegge. Jeg kan ikke avsløre hva det er, men det blir interessant."


Ifølge Consequence Of Sound sier en kilde i musikkbransjen at Corgan forsøker å booke et gjenforent Smashing Pumpkins til enkeltkonserter og festivaler neste sommer. Det blir i så fall den første gjenforeningen av den originale besetningen siden 2000.

Smashing Pumpkins var sist albumaktuelle i 2014 med Monuments To An Elegy. Albumet ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.

Se Billy Corgans video-oppdatering på Facebook her:

ANNONCE