Nyhet

Thomas Dybdahl samarbeider med Coucheron

Det overraskende samarbeidet bærer frukter når EP'en 'History' slippes i begynnelsen av neste måned.

Thomas Dybdahl (bildet) og produsenten Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen, bedre kjent som Coucheron, har tilbragt tid sammen i studio - og resultatet er EP'en History som slippes fredag 1. april.

— Herlig å jobbe med noen som har falt så pladask ned i den digitale suppegryta når de var yngre at programmeringen ikke bare er et redskap, det er bare et instrument han spiller, akkurat som jeg spiller gitar. Han jobber kjapt og intuitivt og det gir det hele en veldig naturlig og løs feeling som jeg syns passet samarbeidet utrolig godt, sier Thomas Dybdahl i en kommentar.

På hver sin kant er de to artistene sterke karakterer i seg selv. Dybdahl har gitt ut noen av de beste singer/songwriter-utgivelsene her til lands de siste 20 årene, mens Coucheron har produsert låter og remixer for og med artister som Mayer Hawthorne, B.o.B, Charlie Puth, Nick Jonas, O.T Genasis, Pitbull og Noonie Bao


I fjor ble han også hyllet av selveste Taylor Swift.

— Å jobbe med Thomas har vært dritgøy, for begge har vært så ivrige på å få den andres sound med på prosjektet. Han er en av landets råeste musikere og stemmer og jeg er kjempeglad for å ha fått lov til å leke med disse sangene som ellers kunne blitt veldig fine Dybdahl-låter, sier Coucheron.

Mens vi venter på History EP kan vi bare fundere på hvordan disse to uttrykkene låter sammen:

ANNONCE