Nyhet

Patti Smith fremfører poesi og musikk i Oslo

Rockens førstedame kommer på besøk igjen! Denne gangen blir det en litt annerledes setting enn da hun sist toppet plakatene til Bergenfest og Norwegian Wood.

Patti Smith (bildet) gjester Oslo Konserthus fredag 5. august. Det blir i en litt annen utgave enn da hun i fjor sommer toppet plakatene til Bergenfest og Norwegian Wood for å feire at det var 40 år siden debutalbumet Horses ble gitt ut.

— Med "An Evening Of Words And Music" sjarmerer og utfordrer Patti Smith, hvor hun leser sine egne tekster og fremfører sin musikk med en unik urkraft. Kvelden vil gi publikummerne et innblikk i en 35 år lang karriere, med samarbeidspartnerne Tony Shanahan og sønnen Jackson Smith. Det blir en fantastisk kveld med en ekte artist, poet og revolusjonerende musiker, skriver arrangørene i Live Nation i en pressemelding.

Billettsalget til konserten i Oslo starter lørdag 2. april, og du finner som vanlig billetter via GAFFA LIVE.


Vår anmelder Per Henrik Arnesen var på plass da Patti Smith spilte på Bergenfest i fjor sommer. Han gav konserten fem stjerner, og skrev blant annet følgende:

— Selv om det har gått 40 år siden albumet kom ut har låtene absolutt tålt tidens tann. De låter minst like friske i dag, som de gjorde den gang. Horses er albumet som etablerte Patti Smith som et punkikon.

Les hele anmeldelsen her.

ANNONCE