Nyhet

Ny musikkvideo fra Kaveh ute i dag

Hvordan vil livet utspille seg dersom du velger å gi slipp på din store drøm?

Kaveh (bildet) er for alvor tilbake. For noen uker siden slapp den norske rapperen låta I Skyggen og nylig fulgte han opp med singelen Køyeseng. På sistnevnte har han samlet noen av de mest spennende utøverne innen sjangeren i Norden med Abidaz, Michel Dida og S!vas.

I dag lanserer rapperen også en ny musikkvideo til låta. De som var til stede under konserten hans på by:Larm tidligere denne måneden har allerede fått en smugtitt på den Arnt Heggli-regisserte videoen til Køyeseng, men i dag er den tilgjengelig for alle oss andre også.

Køyeseng er en låt som kan bety mye for mange mennesker. Man kan kjenne seg igjen i låta, uansett hvor man kommer fra. Folk er forskjellige og kommer fra ulike hjem, men det er viktig at man tør å bli den personen man vil bli, og ikke la andre presse deg til å bli noe du ikke er. For meg er dette hva låta handler om, å ikke gi slipp på sine egne drømmer, sier videoregissør Heggli om låta.


Om tematikken i videoen sier han følgende:

— Konseptet for videoen handler om at man ikke må gi slipp på sine egne drømmer. Og i videoen får en ung gutt se hvordan livet utspiller seg hvis han tar valget om å gi slipp på sin store drøm. Signalet jeg vil sende med videoen er at det alltid er viktig å tenke seg om før man tar viktige valg, bestemme seg for hvem man vil bli og hva man vil gjøre i livet.

Her kan du se den nye musikkvideoen til Køyeseng:

ANNONCE