Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Baroness, Chris Cornell og De Underjordiske er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Påskehøytiden er over, og konsertplanene begynner å fylles opp. Denne uken kan du blant annet oppleve Baroness (bildet) og Chris Cornell i Oslo. I tillegg spiller de danske psych-rockerne i De Underjordiske flere konserter i Norge den kommende tiden. Alt verdt å få med seg, spør du oss!

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


Baroness: Rockefeller, Oslo 30. mars

Vi tipper det er flere enn oss som gleder seg til å se Baroness denne uka? Det blir nok litt av kveld. Disse gutta sparer nemlig sjeden på kruttet når det gjelder sceneshow. Her kan vi vente oss duellerende gitarsoloer, hårkasting og alt annet som gjør en metal-konsert verdt å se.

Gjør dere klare for kveld stappet med deilig musikk. Bandet er nemlig aktuelle med albumet Purple som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA før jul.

Chris Cornell: Folketeateret, Oslo 31. mars


Chris Cornell, kjent som vokalist i Soundgarden og Audioslave, inntar Folketeateret i Oslo for å fremføre låter fra hele sin rikholdige karriere. Vi gleder oss spesielt til å høre Black Hole Sun, Spoonman og Like A Stone under denne intime konserten!


Ta en reise ned memory lane her:

De Underjordiske: Familien, Trondheim 31. mars


Litt dansk psykedelisk rock blir vel ikke feil? Musikken til De Underjordiske har blitt meget godt motatt av publikum i vårt naboland i sør, og vi er ganske sikre på at dette er noe også nordmenn kan få sansen for også. I forrige måned ble bandets debutalbum gitt ut på det norske plateselskapet Klangkollektivet.

De Underjordiske spiller også på Hulen i Bergen 1. april, Folken i Stavanger 2. april og Blå i Oslo 9. april.


Death By Unga Bunga: Rockefeller, Oslo 1. april

Solskinnsrockegutta i Death By Unga Bunga kan love glade melodier og snertne gitarriff når de inntar Rockefeller på fredag. De er fulle av entusiasme og lager trøkk på scenen. Vi kan vel si at disse gutta gjør en ellers grå og kjedelig hverdag veldig artig. En herlig måte å starte helgen på.

Har du ikke skaffet deg billetter til denne ennå? Delta i vår konkurranse her for å være med i trekningen av to gjestelisteplasser til konserten på Rockefeller.

Tellef Raabe: Parkteatret, Oslo 1. april


Denne fine fyren klarer nok å sjarmere intime Parkteatret denne fredagskvelden. Han har en særegen kul stemme og musikken hans er herlig vakker og annerledes på en kul måte. For tiden aktuell med debutalbumet Idiographic, som fikk litt lunken mottakelse av GAFFAs anmelder tilbake i februar. Vi har imidlertid sett Raabe på scenen før - og det er veldig fett!


Tellef Raabe spiller også på Samfundet i Trondheim 2. april.

Bendik: Kvarteret, Bergen 2. april


Silje Halstensen har fort blitt en publikumsfavoritt her til lands, og det er ikke rart når en får sjansen til å høre henne live. Ikke bare lager hun vakre og ærlige tekster, men hun er et nydelig vesen og. Det krever mye å fremføre tekster som hun gjør under Bendik-navnet, og hun klarer i tillegg å vinne oppmerksomheten til alle i publikum enten hun spiller på de største festivalscenene eller de mer intime klubbscenene.

Ikke gå glipp av henne denne lørdagen i Bergen for denne jenta skuffer ikke.


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!

ANNONCE