Nyhet

Flere navn bekreftet til Tons Of Rock

Festivalen i Halden oppretter ny scene og tilføyer en rekke artister på programmet.

Tons Of Rock har allerede sikret seg giganter som Black Sabbath, Alice Cooper og Megadeth til sommerens store arrangement for fans av tyngre rock og metal. I dag bekrefter festivalens arrangører også at årets utgave av festivalen vil inkludere en helt ny scene: Huth.

— Huth Scene er et samarbeidsprosjekt mellom Tons Of Rock, kulturkollektivene Tonehjulet Kräftpest og Hoppla Hesten, samt Rockehuset i Halden. Dette er tredje år på rad hvor dette samarbeidet finner sted. Tonehjulet Kräftpest og Hoppla Hesten er kulturkollektiv og plateselskap som jobber for å fremme ung alternativ kultur i Østfold. De gjør en strålende innsats for de unge, lovende og alternative bandene i Østfold. I år har de fått plukket ut en rekke lokale band som skal få opptre på Tons of Rock, samt at festivalen selv har vært med på programmere scenen med annerkjente internasjonale og nasjonale band som bla MGLA, Hedvig Mollestad Trio (bildet) og Nekromantheon, skriver festivalens arrangører i en pressemelding.

Disse artistene spiller på Huth-scenen under årets Tons Of Rock:


MGLA, Nekromantheon, Hedvig Mollestad Trio, Mork, Les Punx, Unholy Tempest, Eurotrash, Lucky Malice, Freedumb, Vaya Con Satan, Blodstrupmoen, Buzzdriver og Tormods Orgelkvartett.

Tons Of Rock arrangeres i perioden 23. - 25. juni på Fredriksten Festning i Halden.

Festivalpasset sikrer du deg gjennom GAFFA LIVE.


Les mer om Tons Of Rock i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE