Nyhet

Eksklusiv forhåndslytt: Iggy Pop - Post Pop Depression

Iggy Pop har slått pjaltene sammen med Josh Homme, Dean Fertita og Matt Helders. Resultatet hører du her!

Iggy Pop og Josh Homme (Queens Of The Stone Age og Eagles Of Death Metal) gir ut albumet Post Pop Depression fredag i neste uke. I tillegg til Homme, har Queens Of The Stone Ages Dean Fertita (som også spiller med The Dead Weather) og Arctic Monkeys' trommis Matt Helders også bidratt på albumet.

Sammen med denne besetningen legger Iggy Pop ut på en turné kommer innom både Danmark og Sverige i mai, men ingen konserter er annonsert i Norge. Rockeren skal derimot gjøre regulære festivalopptredener på både Malakoff og Buktafestivalen i slutten av juli, men dette blir så vidt vi vet med et annet backingband.

Under et intervju med Beats 1 for noen uker siden uttalte Iggy Pop at Post Pop Depression kan bli hans aller siste. Da han ble spurt om hva som kommer etter dette albumet svarte den 68 år gamle rockeren at han følte det snart var på tide å gi seg. Selv om han ikke ville utelukke mer materiale sa han at magefølelse tilsa at dette blir hans siste albumutgivelse.


Blir det i så fall en verdig avslutning på en fantastisk karriere? Det kan du selv vurdere. For selv om det er en uke til albumet slippes offisielt kan GAFFA stolt presentere en snikpremiere på hele albumet - eksklusivt i Norden!

Hør Post Pop Depression her:


ANNONCE