Nyhet

Beklager sine konspirasjonsteorier om Paris-terroren

Eagles Of Death Metal-frontmann Jesse Hughes beskyldte Bataclans sikkerhetsvakter for å ha hatt forhåndskunnskap om terrorangrepet 13. november.

Eagles Of Death Metals frontmann Jesse Hughes har beklaget overfor spillestedet Bataclan og det franske folk etter at han nylig kom med en konspirasjonsteori under et intervju. En representant fra Bataclan mentes Hughes' teori var "sinnsyk", og nå erkjenner frontmannen at han ikke har vært seg selv siden 13. november i fjor.

I intervjuet hevdet Hughes om terrorangrepene på Bataclan 13. november i fjor, hvor tre bevepnede mnn åpnet ild under rockebandets konsert og drepte 89 mennesker, at noen av spillestedets sikkerhetspersonale på forhånd kjente til angrepet og unngikk å møte opp denne kvelden. Til Fox Business fortalte Hughes, at han hadde funnet ut at seks vakter ikke møtte til arbeid den kvelden. "Det virker ganske åpenbart at de hadde en grunn til å holde seg unna", sa han. 

Det fikk Bataclan til å reagere og en representatn uttalte til Variety at Hughes teorier var "sinnsyke". "Jesse Hughes har spredd noen meget alvorlige og ærekrenkende anklager mot Bataclans ansatte. Domstolen har en undersøkelse på gang. Vi ønsker at rettferdigheten fortsette upåvirket. Alle vitneutsagn samlet til denne dag viser sikkerhetspersonalets profesjonalisme og mot den 13. november. Hundrevis av mennesker ble reddet takket være deres innsats".


Jesse Hughes har nå trukket tilbake sine beskyldninger og skriver i en melding på Twitter: "Jeg ber ydmykt om tilgivelse fra det franske folk, personale og sikkerhetsvakter på Bataclan, mine fans, familie og venner og alle andre jeg har såret eller støtet med mine absurde beskyldninger i mitt intervju med Fox Business Channels." Han understreker at hans meninger ikke var delt av hans øvrige bandkollegaer og fortsetter: "Jeg har slitt med mareritt non-stop og kjempet meg gjennom terapi for å finne en mening i denne tragedien og galskapen. Jeg har ikke vært meg selv siden 13. november."

Eagles Of Death Metal avlyste i februar resten av deres gjenopptatte Europa-turné da Jesse Hughes skadet en finger.

Du kan lese hele medingen fra vokalisten her:


ANNONCE