Nyhet

Rage Against The Machine teller ned - noe skal skje!

Og dette noe involverer etter all sannsynlighet Public Enemy.

Rage Against The Machine, det politiske rap-metalbandet som ikke har spilt konserter siden 2011, har noe på gang. Bandet har ifølge Pitchfork nettopp åpnet en nytt nettside, prophetsofrage.com, som teller ned til 1. juni. Nettstedet er dog i skrivende stund nede på grunn av mye trafikk.

Hvis man oppgir sin mailadresse, får man et bilde med ordene "Clear the way for the prophets of rage", et sitat fra Public Enemys låt Prophets Of Rage fra 1988, tilsendt på mail.

Fans har samtidig delt bilder av plakater hengt opp i Los Angeles med påskriften "Clear the way for the prophets of rage – #Takethepowerback". Sistnevnte emneknagg er også tittelen på en Rage Against The Machine-sang fra deres debutalbum fra 1992. 

I kveld tweetet Public Enemys rapper og sjefsideolog Chuck D to videoer fra en Rage Against The Machine-konsert i London for seks år siden.

Noe kan altså tyde på at Rage Against The Machine og Public Emeny er aktuelle sammen, og man kan jo håpe på at de legger ut på en felles-turné denne sommeren.

Svaret får vi forhåpentligvis 1. juni.

ANNONCE