Nyhet

Fire personer skutt under konsert med T.I. på Irwing Plaza i New York

Et av ofrene er bekreftet omkommet, mens en annen skal være i kritisk tilstand.

Fire personer skal ha blitt skutt under en konsert med hiphop-artisten T.I. (bildet) på det kjente konsertstedet Irwing Plaza i New York. Det melder blant annet TMZ som på et tidlig tidspunkt skrev at to av ofrene skulle være i kritisk tilstand.

New York Times gikk for bare noen minutter siden ut med en artikkel hvor det bekreftes at et av de ofrene som på et tidligere tidspunkt var i kritisk tilstand nå er død.

I den samme artikkelen står det også at skuddene ble avfyrt like før den kjente artisten kom på scenen, mens en DJ varmet opp publikum.


For øyeblikket er det uklart om det skal ha vært flere gjerningspersoner involvert. Ifølge avisa er det på dette tidspunktet ennå ikke foretatt noen arrestasjoner i forbindelse med skytingen.

T.I. er en kjent hiphop-artist fra Atlanta som blant annet har samarbeidet med Rihanna, Justin Timberlake og Iggy Azalea. For de aller fleste er han nok mest kjent for å ha gjestet Robin Thicke- og Pharrell-hiten Blurred Lines i 2013.

Konsertlokalet Irwing Plaza er The Complex City Guides liste over de 50 beste konsertstedene i USA, og var en viktig scene for punk og new wave på slutten av 70-tallet. Band som Ramones og Talking Heads spilte ofte i lokalet som har plass til 1.000 tilskuere.


Senest i fjor spilte The Beatles-legenden Paul McCartney en overraskelseskonsert på samme scene, en konsertopptreden som ble annonsert på Twitter bare noen timer i forveien.

Et video-opptak som ble lagt ut av en konsertgjenger på Twitter viser kaoset som oppsto i sekundene etter at skuddene ble løst i konsertlokalet.

Vi advarer mot sterke inntrykk.


ANNONCE