Nyhet

Video: Taylor Swift beskylder Kanye West og Kim Kardashian for karakterdrap

Kim Kardashian lekket video av telefonsamtale mellom Swift og West via Snapchat.

Striden mellom Taylor Swift (bildet) og Kanye West har blusset opp igjen etter at Wests kone, realitystjernen Kim Kardashian, offentliggjorde deler av en samtalen mellom Swift og West på Snapchat. Her snakker Swift og West tilsynelatende vennskapelig om Wests linje "I feel like me and Taylor might still have sex" fra hans låt Famous fra albumet The Life Of Pablo, som ble sluppet tilbake i februar.

I videoen (under tweetet av @DailyRapFacts) hører man Swift si: "Jeg setter virkelig pris på at du forteller meg det, det er virkelig snillt. Jeg setter virkelig pris på at du spør om det er greit for meg. Jeg hadde aldri trodd at du kom til å spørre meg om en linje i en av dine låter."

Taylor Swift er dog ikke fornøyd med at videoen er blitt offentliggjort, og hun har skrevet et sint innlegg på sin Instagram-profil. Her skriver Swift, under overskriften "Øyeblikket der Kanye West i hemmelighet tar opp din telefonsamtale, og Kim offentliggjør det på nettet.":

"Hvor er videoen der Kanye forteller meg at han ville kalle meg "that bitch" i sin låt? Den finnes ikke, for det skjedde aldri. Du kan ikke kontrollere noens følelsesmessige svar på å bli kalt "that bitch" over for hele verden. Selvfølgelig ville jeg gjerne ønske å like låten. Jeg ville gjerne tro på Kanye da han fortalte meg at jeg ville elske sangen. Jeg ville at vi skulle ha et vennskapelig forhold. Han lovet å spille sangen for meg, men det gjorde han aldri. Mens jeg ønsket å støtte Kanye i telefonsamtalen, kan du ikke "godkjenne" en låt du ikke har hørt. Å bli fremstilt som en løgner når jeg aldri fikk hele historien eller hørte noe som helst av låten er karakterdrap. Jeg ville veldig gjerne bli utelatt fra denne historien, en som jeg aldri har spurt om å være en del av, siden 2009."


Kanye Wests Famous inneholder blant annet linjen "I made that bitch famous", like etter at han har rappet "I feel like me and Taylor might still have sex".

Feiden mellom Taylor Swift og Kanye West går tilbake til 2009, da West avbrøt Swifts tale etter at hun hadde vunnet prisen "Best Female Video" under MTV VMA-showet for videoen til sangen You Belong With Me. Kanye West mente likevel at Beyoncé skulle ha vunnet for videoen til Single Ladies (Put a Ring on It), noe han høylytt gjorde publikum i salen oppmerksom på.

Kim Kardashian fortalte nylig i et intervju med magasinet GQ at Taylor Swift hadde hørt Kanye Wests tekst på forhånd og gitt sin tillatelse til at låten ble sluppet. Hun sa blant annet: "Jeg sverger, min mann får så mye dritt selv om han sørger for å få gjort tingene korrekt, og også ringte henne for å få den godkjent."


Se videoen til stridens kjerne, Famous – hvor Kanye West er naken i sengen med voksfigurer av en lang rekke berømtheter, blant andre både Taylor Swift og Kim Kardashian - her:

ANNONCE